Musklar i europaklasse

Kosttilskotsprodusenten BMR kontakta meg i førre månad fordi dei ynskte å få teke nokre bilete av Thomas Chr Askeland, som vann sølv i EM i kroppsbygging i mai.

Vi hadde ein veldig hyggjeleg fotoshoot på CrossFit Bryggen i Bergen, og eg må seie at eg vart utruleg imponert over fysikken til Thomas! Sølvmedalja var vel fortent, så vidt eg kunne bedømme.

Lyssettinga prøvde eg å gjere så dramatisk så mogeleg, med stripboksar plassert ut på sidene og ein beautydish nesten direkte ovanfrå. Lyskjeldene eg valgte gjev god kontroll over spreiinga av ljoset, og plasseringa gjev skarpe overgangar mellom ljos og skugge for å framheve separasjonane i Thomas sin muskulatur.

Etterbehandlinga er prega av mykje kontrast, for å gje den røffe utsjånaden som er vanleg i denne typen bilete.

Eit veldig kjekt oppdrag, og eg håpar eg får sjansen til å ta fleire bilete av kropsbyggarar og fitnessutøvarar i framtida!